Request demo

Збільшення продажів та рекомендації товарів Grohe завдяки програмі лояльності в додатку Pepsell

Завдяки мотиваційній програмі від Pepsell виробник сантехніки Grohe налагодив прямий канал комунікації з сантехніками, інсталяторами та продавцями в магазинах сантехніки, а також збільшив продажі та відсоток рекомендації власного товару.

phone phone

Про замовника

customer

Grohe - це німецький виробник і світовий лідер з продажу в галузі сантехнічного обладнання. Компанія випускає на ринок численні новаторські, конструктивно продумані та відзначені нагородами сантехнічні вироби для душу, ванної кімнати, туалету та кухні.

Період: до сьогодні

Учасників: 200+

Основний запит

Розвиваючись на українському ринку, Grohe потребували рішення, яке допомогло б стимулювати рекомендацію їхньої продукції.

case
case

А також забезпечило б прямий канал комунікації з сантехніками, інсталяторами та продавцями в спеціалізованих магазинах.

Рішення

У Pepsell запустили мотиваційну програму для Grohe на базі власного додатку.

Як це працює? Інсталятори або сантехніки встановлюють мобільний додаток Pepsell і отримують в ньому як навчальні завдання, так і завдання на стимулювання рекомендації.

Для виконання завдання та отримання винагороди інсталятори сканують в додатку Pepsell унікальний код на упаковці, щоб підтвердити покупку і потім наступним кроком роблять фото інстальованої продукції. Також завдяки додатку, Grohe проводять навчання спеціалістам щодо переваг продукції, її особливостей та правил встановлення.

Водночас продавці чи менеджери з продажів, які працюють в магазинах, де представлена продукція Grohe, також проходять відповідні навчання в додатку Pepsell і виконують мотиваційні завдання, де підтверджують продаж того чи іншого товару шляхом сканування унікального коду на упаковці або чеку.

phone phone

Результат

Як результат співпраці з Pepsell, у Grohe відзначають збільшення продажів товарів, ріст рекомендацій їхньої продукції та вищий рівень обізнаності фахівців в особливостях товарів.