Request demo

'Наша Ряба', 'М'ясомаркет', 'Їжа Свіжа': програма лояльності для продавців мереж МХП

Завдяки співпраці з Pepsell МХП має можливість комунікувати з продавцями мереж компанії, навчати та мотивувати їх збільшувати середній чек, а також продавати високомаржинальні товари.

phone phone

Про замовника

customer

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій. Щоб українці завжди мали доступ до якісних та смачних продуктів харчування, МХП спільно з партнерами розвиває кілька мереж ритейлу та заклади фастфуду. Це бренди 'Наша Ряба', 'М'ясомаркет', 'Їжа Свіжа'. Загалом мережа налічує близько 1500 магазинів та закладів.

Період: 08.2023 – до сьогодні

Учасників: 1 000+

Основний запит

Мережі МХП розширюються: зростає кількість магазинів і закладів, збільшується кількість регіонів, де вони працюють. Через це бренд шукав ефективний інструмент для комунікації, навчання та мотивації продавців, щоб покращити загальні показники продажів та збільшити продажі певних категорій товарів.

case
case

Для цього МХП потрібно було реалізувати такі завдання:

• збільшити продажі певних видів продукції в одному чеку;

• стимулювати продавців рекомендувати та продавати високомаржинальні товари;

• побудувати пряму комунікацію з продавцями, щоб компанія могла повідомляти їм свої новини, проводити опитування і тощо;

• запустити віддалене навчання та тренування продавців щодо продукції й продажів, щоб вони могли більш фахово продавати товари;

• завдяки мотивації продавців просувати програму лояльності 'ЇМО' та збільшити частку чеків з програмою;

• завдяки програмі лояльності утримувати працівників у магазинах та зменшити плинність кадрів.

Рішення

Команда Pepsell запустила програму лояльності для продавців мереж МХП на базі мобільного додатку Pepsell.

Так МХП вдалося побудувати прямий канал комунікації та взаємодії з кожним продавцем та керівником магазину, завдяки якому вони регулярно отримують інформацію про товари, проходять навчання та опитування.

Крім того, на платформі Pepsell запустили мотиваційні завдання для продавців, які стимулюють їх продавати більше та рекомендувати певні товари.

У результаті завдяки проведеній інтеграції з МХП продавцям щодня нараховуються бали за продажі та виконання завдань за попередній день.

phone phone

Результат

Мотиваційна програма МХП розгорнулась на понад 400 точок, у яких продаються товари компанії. Загалом більше тисячі продавців кожного дня виконують завдання, проходять навчання та отримують винагороду за продажі курятини й інших продуктів.

Також МХП за допомогою співпраці з Pepsell вдалося збільшити середній чек та частку чеків з цільовими товарами.