Request demo

Програма лояльності для стоматологів від Philips Sonicare

Завдяки програмі лояльності в додатку Pepsell, Philips Sonicare збільшила продажі та покращила комунікацію з стоматологами.

phone phone

Про замовника

customer

Philips Sonicare - це бренд зубних щіток, який вважають одними з найкращих на ринку, завдяки інноваційним технологіям та професійній якості догляду.

Період: 01.2023 - до сьогодні

Учасників: 300+

Основний запит

Одним з важливих каналів просування продукції для Philips Sonicare є стоматологи, адже вони значною мірою впливають на вибір зубної щітки клієнтом, тому що можуть рекомендувати виробника.

case
case

У зв'язку з цим у компанії прагнули запустити програму лояльності, яка б мотивувала лікарів рекомендувати товари саме їхнього виробництва. Також у Philips Sonicare хотіли створити канал комунікації та навчання лікарів.

Рішення

За допомогою мобільного додатку Pepsell Philips Sonicare запустили програму лояльності як для стоматологів, так і для кінцевих клієнтів.

У мобільному додатку стоматологи отримують винагороду за те, що рекомендують зубні щітки бренду, а кінцеві клієнти – промокод на знижку 10% при покупці на сайті Philips.

Пацієнту надходить смс з промокодом на знижку і після замовлення на сайті лікар теж отримує свою винагороду у вигляді балів за рекомендацію.

phone phone

Результат

Завдяки співпраці з Pepsell компанії Philips Sonicare вдалося покращити свою комунікацію зі стоматологами та запустити програму лояльності, яка показує гарні результати.

Понад 300 лікарів вже долучилися до мотиваційної програми та, за їхніми словами, цілком задоволені тим, що одночасно можуть запропонувати знижку власним клієнтам та отримати бонус для себе.